Sağlık

Sağlıkçılardan promosyon tepkisi

Sağlık-Sen İzmir 1 ve 2 Nolu Şube Başkanlıkları tarafından yapılan açıklamada, sıhhat çalışanlarının promosyonları noktasında ilgili bankanın yaşanan sorunu çözmesi istendi.

Sağlık çalışanlarının promosyonları ile ilgili olarak Sağlık-Sen İzmir 1 ve 2 Nolu Şube Liderleri daha evvel Vilayet Sıhhat Müdürü ve ilgili bankanın yetkilerinin de iştiraki ile toplantı yapmış, promosyon konusunda görüş bildirmişlerdi. Bunun üzerine banka yetkilileri mevzuyu kendi ortalarında değerlendirip sonuncu karara varacaklarını belirtmişlerdi. Ortadan geçen vakte karşın ilgili bankadan olumlu bir haber alamadıklarını belirten yetkililer, bankanın ek mühlet talep ederek oyalama taktiği izlediklerini belirttiler.

Her 2 sendikadan yapılan ortak açıklamada şu tabirlere yer verildi:

“Bilindiği üzere promosyon konusunda süreç ilgili bankanın bizlerden müddet isteyerek yine teklif verme etabında takıldı. Maalesef tüm ısrarlarımıza karşın banka yetkilileri sıhhat çalışanlarını yok saymaya, bizleri oyalamaya ve süreci uzatmaya yönelik bir davranış içerisindedirler. Bizler başta ilgili bankanın Ege Bölge ve İzmir yetkilileri olmak üzere bankanın tüm yetkililerini buradan uyarıyoruz ve bir an evvel bu sürecin tamamlanmasını talep ediyoruz. Sıhhat Çalışanları olarak gücümüzü ve irademizi sınamaya çalışanlara son ihtarımızdır. Teklifin bir an evvel verilmemesi halinde banka bölge müdürlüğü önünde toplu olarak Basın açıklaması yapacağımızı bildiriyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu